Građani Floride koji pojure na plaže koje su ponovo otvorene nakon ublažavanja mera za borbu protiv koronavirusa, zeteći će ne baš prijatan prizor koji će ih naterati da dobro razmisle.

Na mestu na kojem obično sede spasioci, ugledaće ni menje ni više nego smrt sa svojim velikom i oštrom kosom.

Reč je zapravo o advokatu sa Florode Danijelu Ulefelderu u prepoznatljivom zloslutnom kostimu koji smatra da su plaže prerano otvorene.

 

Smrt naoštrila svoju kosu i sedi na mestu za spasioce 34765„Mnogi od vas su me pitali da li sam voljan da namravim svojevrsnu turneju po Floridi noseći ovaj kostim. Odgovor je apsolutno da „, napisao je Daniel na Tviteru.
https://twitter.com/DWUhlfelderLaw/status/1252794978037833729?s=20

Danijel je na ideju došao kao vid odgovora a na vesti da je država ublažila ograničenja 2. aprila koja su podrazumevala mere socijalnog distanciranja kako bi se usporilo širenje COVID-19.

Nakon objave ublažavanja mera i otvaranja plaža, gražani Floride su pohrlili na plaže koje su već prvog vikenda postale prepune kao da virus ne postoji.

Prošlog meseca ovaj advokat dospeo je u vesti na Floridi tuživši guvernera Rona DeSantisa tražeći da se plaže zatvore i pozivajući ga da izda nalog za boravak kod kuće – što je kasnije i učinio, piše je NBC njuz.

Međutim, jasno je i da iza svega stoji i politika jer je ovaj advokat objavio da ovom akcijom, pored opomene posetiocima plaža na opasnost od virusa, prikuplja i novac za kandidaturu demokrata u trci za Kongres.

Na Floridi je do pre nekoliko dana potvrđeno više od 29.648 slučajeva zaraze COVID-19, sa 987 smrtnih slučajeva.

Autor:Kurir.rs / Nypost.com,  Foto: Twitter / DWUhlfelderLaw

 

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments