SNS Požarevac: REALIZOVANE ZNAČAJNE INVESTICIJE, OČEKUJU NAS NOVI VELIKI RADOVI U GRADU 1

SNS Požarevac: REALIZOVANE ZNAČAJNE INVESTICIJE, OČEKUJU NAS NOVI VELIKI RADOVI U GRADU

Predsednik GrO SNS Požarevac Bane Spasović održao je konferenciju za medije gde je predstavio prethodne akcije mesnih odbora ove stranke kao i trenutne i završene radove na toplifikacionoj mreži.


Kada je u pitanju širenje toplifikacione mreže predsednik požarevačkih naprednjaka Bane Spasović je rekao da se radovi odvijaju u dinamici koja je predviđena projektima i da se radi kako u samom gradu tako i u selima i Gradskoj opštini Kostolac.

On se zahvalio građanima na strpljenju i razumevanju prilikom izvođenja ovih investicija zato što se radilo na nekoliko lokacija u gradu.

Ove godine je za širenje toplifikacione mreže izdvojeno 452 miliona dinara i do sada je finansijski realizovano 280 miliona dinara što je dobra dinamika. Završeni su radovi u ulici Cane Babović u MZ Čačalica, zatim u ulici Miloša Obilića, Kučevačka, Moravska, Sokobanjska, Alekse Dundića, u toku su radovi u ulicama Pećka, Cane Babović 1, Crnogorska,Moravska.

Očekuje se početak radova u ulici Ilije Gojkovića i 6. Ličke i pokretanje radova u Izvorskoj ulici. Spasović je ocenio da u prethodnom periodu najveće investicije idu upravo preko JP Toplifikacija i da se vodi računa o svim žiteljima Požarevca bez obzira gde žive da li u selu ili gradu.


Od kapitalnih investicija najavio je asfaltiranje prve faze ulice PP odreda za sledeću nedelju kao i završetak kompletne ulice naredne godine.

Ova ulica je jedna od najprometnijih u gradu a pre asfaltiranja je uređena vodovodna mreža, kanalizacija i toplifikacija, Spasović se još jednom zahvalio na razumevanju građanima koji žive na teritoriji MZ Čačalica na strpljenju i razumevanju zbog obimnih radova koji su izvedeni nakon više decenija.


Kada su u pitanju nedavno završene 56. LjKI predsednik GrO SNS Požarevac Bane Spasović je ocenio da su one odlično protekle sa velikim brojem posetilaca koncerata i takmičarskih dana na hipodomu.

Igre su pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića što im daje nacionalni karakter a samim tim su sve više dobile na zanačaju i spadaju u jednu od 5 najboljih manifestacija u Srbiji po oceni radnika iz oblasti turizma.

avatar
300
  Prijavljujem se  
Obavesti me o