U ponedeljak 26. avgusta zvanično je počeo prvi krug konkursa “Šta Nam Teško’‘.

Kroz ovaj konkurs će do kraja 2019. godine biti podržano 135 #ŠtaNamTeško volonterskih akcija širom Srbije iznosom od 20.000 do 48.000 dinara po projektu, a ukupno sa čak 6.5 miliona dinara!

Konkurs „Šta nam teško“ sprovode Mladi istraživači Srbije u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine, CeGraD-om iz Obrenovca i Narodnim parlamentom iz Leskovca, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije kroz program Mladi su zakon.

Šta nam teško  da napravimo volontersku akciju 23079

Prvi krug konkursa za #ŠtaNamTeško akcije zvanično je otvoren od ponedeljka 26. avgusta do srede 25. septembra.

Na konkursu mogu da učestvuju svi mladi (uzrasta od 15 do 30 godina) bilo da su članovi i članice udruženja mladih, bilo da to nisu odnosno da predstavljaju neformalnu grupu.


Cilj ŠtaNamTeško konkursa je da dopre do što većeg broja mladih i iz udaljenih i manjih sredina naše zemlje i pruži im podršku kako bi se osnažili i naučili da uz određena znanja i veštine njihove ideje mogu da postanu stvarnost a njihov trud proizvede promenu i boljitak.

Želimo da se što veći broj mladih pridruži ŠtaNamTeško akcijama i u svom mestu popravi parkić, okreči neku zapuštenu prostoriju i napravi klub za društvene igre, napravi izložbu ili predavanje o značajnim događajima ili osobama iz svog mesta, doprinese smanjenju upotrebe plastičnih kesa i ambalaže, zasadi drveće i još mnogo toga.

Svi detalji konkursa kao i smernice za konkurisanje nalaze se na platformi mladisuzakon.rs

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments