Zbog velikog broja neproverenih informacija i nepotrebnog stvaranja panike među građanima, pozvali smo relevantne institucije i sami se uverili u način dolaženja do TAČNIH I PROVERENIH informacija o broju zaraženih koronavirusom.

Epidemiolozi Zavoda za Javno zdravlje Požarevac dobili su, kako kažu, novu instrukciju da jedino Institut za javno zdravlje Srbije „Batut“ ima precizne informacije o broju zaraženih i da ih jedino nadležni iz OVE institucije mogu saopštiti.

U razgovoru sa Biljanom Šušom, pr-om IZJZS „Batut“, proverili smo informaciju o broju zaraženih, koja se, inače, nalazi na početnoj strani sajta Ministarstva zdravlja www.covid19.rs

TAČNE I PROVERENE informacije o broju zaraženih koronavirusom 32677

Ovu stranicu Poportal koristi od početka epidemije i kopira informacije redovno kada su saopštene.

Na području grada Požarevca je 5 pacijenata obolelih od koronavirusa i to je JEDINA PRAVA INFORMACIJA kojom bilo ko trenutno raspolaže , pa i sam Institut.

NOVI PRESEK biće, kao i prethodnih dana, objavljen U 15H i ostaće jedina tačna informacija. U 15h, na pomenutom sajtu, kao i na konferenciji za novinare koja se direktno prenosi putem nacionalnih medija, saznaćemo najnoviji broj zaraženih po gradovima. Ukoliko niste u mogućnosti da pratite konferenciju putem malih ekrana, informaciju možete naći na tabeli i mapi pomenutog sajta u 15h svakog dana.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments