U lovu plovkom, kategorija U20. Lov mušicom, kategorija seniori i kategorija master lov plovkom.

-Izborno državno prvenstvo Srbije u kategoriji – U20 pecanje na plovak, OSR „Smuđ“, Požarevac ove godine uzeo titulu državnog prvaka Srbije.

Generalni prvak Srbije
ŽELjKO VUKSIĆ ponovo reprezentativac Srbije za 2020 godinu.

Takmičari OSR"Smuđ" ponosno brane boje zastave Srbije u 2020! 26671

-Mušičarska liga 2019.godine,
u pojedinačnoj konkurenciji za naslov Prvaka Srbije i izbor reprezentativaca Srbije, OSR „Smuđ“, donela je i ove godine tri mesta u reprezentaciji Srbije lovom mušicom.
I to
naša dva takmičara Aleksandar Mišić (četvrti) i Milan Martić (peti), ujedno čine i petorku prvog tima reprezentacije Srbije za međunarodna takmičenja u 2020-toj godini.

I treći takmičar OSR „SMUĐ“, Vladimir Marković uspeo je da se kao deseti plasira u prošireni sastav reprezentacije Srbije lov mušicom. Ponovo potvrdili upis kao reprezentativci Srbije kao prošle godine.

-Završeno je državno prenstvo Srbije u sportskom ribolovu pecanje na plovak u konkurenciji masters do 65 godina, naš takmičar Jovčić Ivica se takmičio u konkurenciji master u generalnom plasmanu bio je peti (5) u konkurenciji od 14 takmičara, što mu je obezbedilo ulazak u reprezentaciju Srbije.

OSR „Smuđ“, pored juniora Željka Vuksića, seniora Aleksandra Mišića, Milana Martića i Vladimira Markovića, dobija još jednog reprezentativca Srbije master Ivicu Jovčića.

Takmičari OSR"Smuđ" ponosno brane boje zastave Srbije u 2020! 26671

Što za naš grad Požarevac, klub i Sportski Savez Grada Požarevac znači puno, jer će 5 člana, sportskih ribolovaca braniti boje svoje zemlje u sastavu reprezentacije Srbije!

Autor i foto:Predsednik OSR „Smuđ“
S.Radosavljević

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments