Doktorke, sudije, apotekarke, opštinarke, domaćice, vlasnice butika, devizne penzionerke, samo su neke od žena koje su se našle na Miloševom spisku.

Miloš Stojković (26) iz Požarevca, poznatiji kao Denis Napast, koji je vraćao osmeh udatim ženama jer muževi nisu mogli da ih zadovolje,davao je svima njima nadimke kako bi ih lakše zapamtio, saznaje Telegraf.

Za sve njih uredno je poslednje dve godine vodio evidenciju u jednom tefteru. Doktorke, sudije, apotekarke, opštinarke, domaćice, vlasnice butika, devizne penzionerke, samo su neke od žena koje su se našle na podužem spisku ovog frizera.

Tefter frizera iz Požarevca: U njegovoj svesci zavedene su mnogobrojne žene 11754

Miloš je dobro poznat i Beograđankama Foto: Privatna arhiva

U njegovoj svesci zavedene su među mnogobrojnim ženama i jedna Marina Pekarka, Dragana Ćevapi, Mara Dom zdravlja, Ceca Čarape, Ana Narkomanka, Lidija Doktorka, Milica Devize… Među njima su se našle i žene lokalnih kriminalaca.

Nismo uspeli da saznamo da li je sve te nadimke davao po nekom fetišu ili je žene pamtio po zanimanju ili mestu gde su imali seks.

Ovaj nezapamćeni slučaj kao grom iz vedra neba pogodio je pola Srbije, posle kog su se mnogi muževi koji nisu mogli da usreće žene, zapitali da li su im žene verne.

Tefter frizera iz Požarevca: U njegovoj svesci zavedene su mnogobrojne žene 11754

U blokčetu pronađen spisak od oko 60 imena žena s kojima je Miloš bio Foto: Telegraf

MILOŠEVO UMEĆE PROŠIRILO SE I VAN POŽAREVCA

Podsetimo, Miloš je vrlo brzo „prerastao“ Požarevac i njegova umeća rukama i opuštanje u frizerskom salonu za šamponijerom dok je utrljavao balzam, vrlo brzo su se proširila na okolna mesta – Veliko Gradište, Golubac, Kostolac, Veliku Planu, Smederevo, a zatim i na Aranđelovac, Mladenovac, Lazarevac, Beograd, pa sve do Kraljeva i Odžaka.

Njegovi drugari s kojima smo imali prilike da razgovaramo u Požarevcu kažu da se pojedine žene uopšte nisu bile diskretne, niti su strahovale da će ih muževi provaliti.

– Sedeli smo kod njega u sobi kad je jedna htela da vidi na kameri ko je tu sve s Milošem. Kad je uključio kameru i ona je isto uradila, ali je i počela da se skida. Nije je bilo blam uopšte – kažu drugari.

Tefter frizera iz Požarevca: U njegovoj svesci zavedene su mnogobrojne žene 11754

Miloš Stojković u salonu Foto: Privatni album

Oni navode da Miloš nije na svaku ponudu pristajao.

– Zvala ga je jednom neka devizna penzionerka iz Švajcarske da mu kaže da je došla u Beograd i da dođe do nje. Spakovao se i mi smo ga povezli za Beograd. Rekao nam je da ostaje dva, tri dana s njom i da će nam javiti kada da dođemo po njega. Ostavili smo ga i krenuli nazad za Požarevac. Međutim, on nas je pozvao da se okrenemo i da se vratimo u Beograd. Ispostavilo se da je ta penzionerka pozvala još trojicu muškaraca i da je svakog stavila u posebnu sobu, a onda išla od jednog do drugog redom. Milošu se to nije svidelo, pa nas je pozvao da ga pokupimo – pričaju drugari koji su spremni da budu svedoci ukoliko dođe do suđenja.

JURILI GA BESNI MUŽEVI S PIŠTOLJEM

Kako pričaju drugari, nekoliko puta je bio na meti besnih muževa, kojima su žene „prosipale“ priču da ih Miloš uznemirava.

– Jednu od njih muž je nedavno pretukao posle saznanja da je imala seks s Milošem. Lagala je muža da je Miloš progoni i da će ga prijaviti policiji. Međutim, muž je ženi uzeo telefon i pozvao Miloša koji je njemu poslao sve poruke i fotografije koje je njegova žena njemu slala. Iz tih poruka i dopisivanja videlo se da Miloš nju nije uznemiravao već da je seks bio na dobrovoljnoj bazi – pričaju ljudi upućeni u istragu.

Oni navode da još jedan slučaj kada se supruga s mužem vozila po Požarevcu. U jednom momentu skrenula je pažnju na Miloša koji je šetao, da je to taj lik s kojim je bila. Besni muškarac izbacio je ženu iz kola i s pištoljem krenuo da juri Miloša. Srećom, Miloš je preko nekih dvorišta utekao tom muškarcu i sakrio se.

Izvor: www.telegraf.rs

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments