Po prelepom i sunčanom danu, 12 okotobra održano je treće kolo kadetske lige u disciplini plovak na jezeru „Deliblato“.

Treće kolo kadetske lige u disciplini plovak na jezeru "Deliblato" 24509
Ekipa OSR“SMUĐ“, nastupla je u mešovitom sastavu od dve devojčice i jednog dečaka.

U sektoru A na poziciji 4 pecala je Mia Šaranović, u setoru B na poziciji 10 pecao je Nikola Milisavljević i u sektoru C pecala je Anđela Radosavljević na poziciji 15.

Sam početak takmičenja nije obećavao ali kako je vreme prolazilo riba je bila aktivnija tako da se u drugom i trećem satu dobro pecalo.

Treće kolo kadetske lige u disciplini plovak na jezeru "Deliblato" 24509

Takmičari koji su imali adekvatan pribor što se odnosi na dužinu štapova i oni koji su primetili promenu položaja ribe na određenoj dubini i u skladu stim menjali taktiku imali su i rezultat.

Dominantna riba na većini pozicija bio je cverglan koji danas na stazi dobio novo ime „JAO,JAO“ zbog ubadanja prilikom otkačinjanja ribe. Pored cverglana pecala se deverika i krupatica.

Treće kolo kadetske lige u disciplini plovak na jezeru "Deliblato" 24509

Ekipa OSR“SMUĐ“ osvojila je treće mesto a Nikola Milisavljević drugo pojedinačno i srebrnu medalju.

Trenutna situacija ne tabeli pred poslednje kolo je veoma zanimljiva, naš zaostatak sa druge pozicije za provom vodećom ekipom je jedan poen tako da će šampion biti odlučen u poslednjem kolu na Markovačkom jezeru.

Iza takmičara stajali su iskusni treneri i takmičari Milan Stanković, Lepomir Đorđević, Nikola Šaranović, Marija i Sale Lukić, koji su svojim znanjem i savetima doprineli da ova mlada ekipa tj.namjlađa napravi ovakav rezultat i uđe u borbu za prvaka kadetske lige.

Pohvala za organizatorea i domaćine koji su omogućili da sve protekne u najboljem redu.

Zahvaljujemo se upravi kluba koja je dala bezrezervnu podršku našim najmlađim takmičarima koji su svojim radom, upornošću, znanjem i zalaganjem dobili priliku da se bore za titulu.

Predsednik OSR ‘Smuđ’

S.Radosavljević

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments