Grad Požarevac nagrađen je sa 7 zlatnih medalja i peharom Novosadskog sajma za visok kvalitet organizovanja manifestacija.

Prema rečima Vasilija Baldića V.D direktora Turističke organizacije Grada Požarevca timski rad je ponajviše zaslužan da bi se stiglo do uspeha. On je još i dodao:

„Sve ovo ne bi moglo da se ostvari bez nesebične posrške Grada Požarevca kako finansijske tako i programske“.

Turistička organizacija Grada Požarevca na Novosadskom sajmu turizma dobila 7 zlatnih medalja i veliki pehar sajma 24059

Ispred upravnog odbora obratio se i Jovan Stojković predsednik UO TOGP koji je rekao.

„Ovo veliko priznanje upravo govori o tome da Turistička organizacija Grada Požarevca, već nekoliko godina unazad izuzetno vredno radi i timski se zalaže i postiže izvaredne rezultate.

Česti smo posetioci kako domaćih tako i međunarodnih sajmova i to je ono što Gradu Požarevcu treba u smislu promovisanja grada i turističkih manifestacija.

Mi smo osvojili i jednu zlatnu medalju koja se odnosi na 56.Ljubičevske konjičke igre, u smislu organizacije i raznovrsnosti same manifestacije.

To je znak da podižemo lestvicu naviše, u smislu da svake godine organizujemo maksimalno, trudeći se da raznovrsnost bude zanimljivija za posetioce a isto tako da to bude jedan podsticaj ostalim konjičkim klubovima u našoj zemlji, kako bi podstakli konjički sport“.

Turistička organizacija Grada Požarevca na Novosadskom sajmu turizma dobila 7 zlatnih medalja i veliki pehar sajma 24059

Štand Turističke organizacije Grada Požarevca posetio je i gradonačelnik Bane Spasović.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments