U okviru projekta „Efikasno upravljanje javnom svojinom za uspešnije lokalne samouprave“, sprovedena je dvodnevna obuka za procenu vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini. Naime, obuka je namenjena zaposlenima u Gradskoj i šest opštinskih uprava, a cilj je unaprediti veštine i znanja zaposlenih na ovu temu. Tokom ova dva dana, u hotelu Feniks u Požarevcu, predavači su predstavili metodologiju koja će biti koriščena pri samoj proceni nepokretnosti u javnoj svojini, kako objekata visokogradnje, tako i objekata niskogradnje. Kroz program mentorstva, tokom naredna dva meseca, predavači će, zajedno sa zaposlenima svake opštine partnera na Projektu, proceniti odredjeni broj nepokretnosti.

U Požarevcu uspešno sprovedena dvodnevna obuka za procenu vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini 19611
Danijela Tufegdžić, menadžerka projekta

Danijela Tufegdžić, menadžerka projekta, istakla je da se projekat finansira iz sredstava Evropske unije , kroz program „Exchange 5“, koji je počeo u decembru 2018. godine i traje godinu dana.

U Požarevcu uspešno sprovedena dvodnevna obuka za procenu vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini 19611
Svetozar Klajić, mentor

Svetozar Klajić, jedan od mentora na dvodnevnoj obuci istakao je da je od velikog značaja kada upravljač objekata ima evidenciju objekata i kada može da se prilagođava i upravlja istim tim objektima u ekscesnim situacijama, požarima, poplavama, zemljotresima.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments