Jedan policajac objavio je drugi deo priče u vezi sa incidentom koji se desio kada je policajac šamarao mladića u automobilu, nakon čega se digla velika buka u javnosti.

On tvrdi da je uhapšeni delikvent prvo pravio štetu na kolima građana, a onda verbalno napao policiju zbog čega je policajac u jednom trenutku izgubio kontrolu.

„Gori internet. Policajac šamara jadnog građanina u automobilu. Policajac je prekoračio ovlašćenja i odgovaraće po najstrožim predviđenim sankcijama i to je kraj tog dela priče. Ali skoro niko ne spominje prvi deo cele priče. Jadni građanin koji sa 1,9 promila, za vreme zabrane kretanja redom lomi retrovizore na automobilima onih građana koji poštuju zakonom propisane mere. Po dolasku patrole, istu vređa i opire se. Psuje im majke, decu i sve redom. Onda policajcu, koji je uz to i ljudsko biće, strpljenje popusti i podlegne afektu. Afektu za koji će platiti mnogo, mnogo više nego jadni građanin koji je pravio sranja sa umišljajem“, napisao je ovaj policajac u odbranu svog kolege.

Inače, nakon snimka koji se pojavio na društvenim mrežama reagovao je i MUP odakle je rečeno da će sve biti ispitano.

Autor: Kurir.rs

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments