Udruženje penzionera grada Požarevca od 15.januara  počelo sa upisom ogreva za narednu grejnu sezonu. Prijava će trajati  sve dok ima obezbeđenih količina uglja izjavio je  Milorad Jovanović predsednik požarevačkog udruženja penzionera  Grada Požarevca.

Za penzionere iz grada Požarevca i okolnih sela cena po toni iznosi 4 350 dinara, dok će penzioneri koji žive u Bubušincu, Bradarcu i Maljurevcu izdvojiti 4 000 dinara za tonu uglja. Isporuka uglja kupcima, zavisi od momenta potpisivanja ugovora sa TEKO Kostolac.

Našim najstarijim sugrađanima je i ove godine uz kupovinu uglja omogućeno snabdevanje drvima na šest mesečnih rata. Cena sečene bukve iznosi 5300 dinara, dok je bez sečenja 5000 dinara.

Potrebna dokumentacija pri upisu ogreva  je poslednji penzioni ček, lična karta i članska karta.

Pri dolasku penzioneri dobijaju broj sa datumom, kada mogu da dođu i bez čekanja upišu ogrev i tom prilikom mogu da izmire godišnju članarinu. Za penzionere koji žive u okolnim selima obezbedjeno je da se upis vrši u samim mesnim zajednicama po selima da ne bilo dodatnih troškova puta do Požarevca.

Godišnja članarina za penzionere sa penzijama do 15.000 je 300 dinara i 350 dinara za one sa većim penzijama preko 15000 dinara.Upis ogreva vrši se svakodnevno u prostorijama Udruženja penzionera Požarevac, u vremenu od 8 do 11 časova.

0 0 vote
Article Rating
Tagged
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments