Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, uručio je na svečanom prijemu, novčane nagrade radnicima “za najistaknutijeg zaposlenog u 2019. godini“ u Opštinskoj upravi i javnim ustanovama i preduzećima lokalne samouprave.

Čestitajući im, predsednik je poručio: “Naravno, može da bude i bolje, nikada nemojte da se zadovoljite onim što ste postigli, treba uvek težiti boljem. Mi smo mala opština sa skromnim budžetom koja je zaista mnogo postigla. U toku su radovi na infrastrukturi – osnovnoj školi u Srednjevu, sportskoj hali na Srebrnom jezeru, Domu zdravlja, renoviraće se Muzička škola, u planu su i drugi radovi. Čestitam vam novogodišnje praznike i želim malo takmičarskog duha jer s ovom praksom treba nastaviti.“.

Veliko Gradište: Uručene nagrade najboljim radnicima u lokalnoj samoupravi 27682

Nagrade u iznosu od po 10.000 dinara uručene su sledećim radnicima: Tošić Dejanu i Snežani Mirković, zaposlenim u Opštinskoj upravi, Radiši Periću, zaposlenom u JKP “Dunav Veliko Gradište“, Milenković Ranici, zaposlenoj u Osnovnoj školi “Miša Živanović“ Srednjevo, Milanu Stankoviću i Dragani Ivić, zaposlenima u Osnovnoj školi “Ivo Lola Ribar“, Miomiri Skočić, zaposlenoj u Centru za socijalni rad Opština Veliko Gradište i Golubac, dr Milanki Milić i Goranu Birtaševiću, zaposlenima u Akreditovanoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja Veliko Gradište, Oliveri Matić, zaposlenoj u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić“ Majilovac, Sanji Stefanović, zaposlenoj u Srednjoj školi “Miloje Vasić“ Veliko Gradište, Mileni Stojković, zaposlenoj u Školi za osnovno i srednje muzičko obrazovanje “Stevan Mokranjac“ Požarevac, Violeti Perić, zaposlenoj u JU Kulturni centar “Vlastimir Pavlović Carevac“ Veliko Gradište, Kristini Zarvić, zaposlenoj u Turističkoj organizaciji Opštine Veliko Gradište, Danijeli Stević, zaposlenoj u JU Narodna biblioteka “Vuk Karadžić“, Mileni Mitić i Dragani Tišanović, zaposlenima u PU “Majski cvet“ Veliko Gradište, i Dejanu Bogdanoviću, zaposlenom u Sportskom centru Opštine Veliko Gradište.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments