Na adresu Opšte bolnice u Požarevcu stiglo je pismo zahvalnosti porodice Pavićević iz Beograda, koje vam prenosimo u celosti:

 

Poštovani Direktore i zaposleni,

Želim ovom prilikom da vam se u ime porodice Pavićević zahvalim što ste brinuli o mom ocu Srđanu (soba 6) koji je dve nedelje bio pacijent Opšte bolnice Požarevac.

Moj otac je 10og jula sa Infektivne klinike u Beogradu upućen u vašu bolnicu sa teškom upalom pluća i simptomima Korona virusa. U tom trenutku se on već 10 dana borio sa visokom temperaturom i njegovo stanje je postajalo sve gore. Zahvaljujući osoblju vaše bolnice koje se danonoćno borilo za njegov oporavak, on se nakon dve nedelje skoro potpuno oporavio i naša porodica je sada ponovo na okupu. Kako smo čuli kasnije, Covid odeljenje se u vašoj bolnici otovrilo samo par dana pre nego što je moj tata primljen ali zahvaljujući odličnoj organizaciji i požrtvovanosti vašeg tima moj otac je dobio odgovarajiću terapiju i brigu koja mu je bila neophodna za oporavak.

Od tehničkog osoblja koje je na najvišem nivou održavalo higijenu bolnice, preko medicinskog osoblja koje je obilazilo pacijente svakih par sati i pobrinulo se da primaju potrebnu terapiju, do doktora koji su tokom vizita posvetili pažnju svakom pacijentu i prilagodili terapiju. Tata je sada kod kuće sa nama, i ne prestaje da priča o fenomenalnom tretmanu koji je dobio u vašoj bolnici.

Medicina je životni poziv vas i vašeg tima, i sve gore navedeno je deo vašeg svakodnevnog posla ali vaša briga i divan odnos prema pacijentima je ono što pravi razliku u životu.

Od srca želim puno zdravlja vašem timu i uspeha u lečenju pacijenata.

Zauvek zahvalni,

Porodica Pavićević (Srđan, Dragana, Maja i Ljubica).

4.3 7 votes
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments