Dana 11. Novembra 2019. godine na jezercetu kod Pede, održan je Kup za kadete OSR „Smuđ“.

Njih 12 uzelo je učešće na završnom kupu: Dimitrije Petković, Đorđe Zdravković, Stefan Stevanović, David Perić, Anđelija Radosavljević, Kosta Radosavljević, Nikola Milisavljević, Aleksa Mitrašinović, Janko Marković, Mihajlo Mitić, Veljko Jovanović i Luka Trajkovski.

Završena „Mala škola ribolova 2019“ OSR „Smuđ“ 25774

Posle dva sata teške borbe sa jakim vetrom, mršenjem i kidanjem sistema sa 660 grama, prvo mesto je pripalo Aleksi Mitrašinoviću.

Grami su odlučivali za naredana dva mesta, tako da je drugo mesto osvojila Anđelija Radosavljević sa 655 grama a treće mesto sa 650 grama pripalo je Mihajlu Mitiću. Pobednicima sve čestitke kao i ostalim takmičarima na upornoj borbi .

Ovo je ujedno i bila završnica pete faze „Male škole ribolova“. Posle devet meseci kroz pet faza Programa prošlo je 110 mladih članova OSR „Smuđ“.

Završena „Mala škola ribolova 2019“ OSR „Smuđ“ 25774

 

Najuspešniji među njima, njih petnaestoro je učestvovalo u Kampu za mlade OSR „Smuđ“. Kroz prve tri faze Programa, od njih 110 mladih kadeta uzrasta 7 do 15 godina, petnaest polaznika je učestvovalo u poslednje dve faze, gde su kroz Program kampa radili na usavršavanju tehnike ribolova plovkom.

Na druženjima i Regionalnoj ligi naši kadeti pokazali su odličan uspeh, a samim tim i visoku ocenu savladanosti tehnike.

Za ovakve rezultate treba zahvaliti Upravnom odboru OSR „Smuđ“, Gradu Požarevcu, Sportskom savezu grada Požarevca kao i sponzorima i donatorima koji su materijalno pomogli da se Program sprovede u potpunosti.

Za ove rezultate našim takmičarima su pomogli treneri: Ivica Jovčić, Lepomir Đorđević, Milan Stanković i Vladimir Marković.

Pored trenera veliku pomoć pružili su i naši stariji takmičari: Željko Vuksić, Slobodan Gosta i Saša i Marija Lukić. Ništa manja pomoć bila je i od roditelja naših kadeta, Nikole Šaranovića, Marka Petkovića i drugih.

Završena „Mala škola ribolova 2019“ OSR „Smuđ“ 25774
Za svoje rezultete u toku Lige mladih nagrađeni su peharima takmičari:

1.Prvo mesto ANĐELIJA RADOSAVLJEVIĆ, zlatnim peharom.
2.Drugo mesto NIKOLA MILISAVLJEVIĆ, srebrnim peharom.
3.Treće mesto MIA ŠARANOVIĆ, bronzanim peharom.
4.Četvrto mesto KOSTA RADOSAVLJEVIĆ, statuom ribe
5.Peto mesto DIMITRIJE PETKOVIĆ, statuom ribe.

Sredstvima za poseban program grada Požarevca i donacijom Zorana Perića vlasnika STR „Lov i ribolov“ iz Velikog Gradišta, naši mladi takmičari dobili su deo potrebne opreme za naredna takmičenja u vidu tri takmičarske stolice kao i tri kompleta karbonskih štapova dužine 3-4-5 metara.

Veliku zahvalnost dugujemo direktorima i nastavnom osoblju svih osnovnih škola na teritiriji grada Požarevca, koji su nam omogućili da prezentujemo našu organizaciju u njihovim ustanovama.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments