Odbojkaši Vojvodine NS seme završiće kalendarsku godinu gostovanjem na uvek neugodnom terenu u Požarevcu (subota,18 časova). Imajući u vidu i to da Mladi radnik igra sve bolje i da se visoko kotira na tabeli, jasno je da Novosađane ne čeka lak zadatak. No, u prvom delu prvenstva crveno-beli bili su ubedljivi na svom terenu.

Ranjeni lav ume da bude najopasniji, pa nema sumnje da će aktuelni šampion, posle neuspeha u polufinalu Kupa Srbije, sigurno pokazati zube i to pred tv kamerama. Na kraju krajeva, upravo je borba za odbranu titule jedini i najvažniji cilj koji je ostao Vojvodini.

– Nije prijatno posle eliminacije u Kupu, ali ne preostaje nam ništa drugo nego da se pregrupišemo i ovu godinu završimo na lep način, a onda da pojačamo treninge i pripremimo se za nastavak šampionata. Požarevljani su dobra ekipa, nešto slabije su počeli ligu, ali su do minulog kola bili na trećem mestu tako da zaslužuju respect. Ipak, sve će zavisi od nas. Ako budemo na našem nivou, a to zaista očekujem, pobeda neće doći u pitanje i novi bodovi koji će dobro doći posle svega. Imamo puno igrača u rotaciji, postoji šansa da u Požarevcu odigra “šarena” postava, a sve će to biti u cilju razigravanja svih za ono što nam sledi u završnici prvenstva – rekao je šef struke crveno-belih Siniša Gavrančić

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments