Još jedna zlatna medalja za kikboks evropskog šampiona Požarevljanku Saru Miljković .

Na kik boks državnom prvenstvu Srbije, u disciplini low kick, odrzanog 11.10.2020 u Beogradu  KBS012 i Grad Požarevac predstavljala Sara Miljković.

Pobedom u finalu, jednoglasnom sudijskom odlukom,protiv odlične protivnice iz KBK Novi Beograd, Sara je odbranila prošlogodisnju titulu državnog prvaka Srbije, a  klub i grad predstavila u najboljem svetlu.

Sara je imala težak zadatak i test u izuzetno teškoj i uzbudljivoj borbi u finalu,otežavajuća okolnost je bila  povreda desne noge tokom priprema,ali ni to nije sprečilo da Pozarevljanka jos jednom pokaze veliko srce I izadje u ring i pobedi. U sportskom centru „Master“ pred ogranicenim brojem publike imali smo  prilike da vidimo fanstasticne borbe i veliki broj takmičara.

Zlatna medalja za kikboks evropskog šampiona Požarevljanku Saru Miljković 42897

Posle duge pauze izazvane COVID situcijom kik boks savez Srbije je odličnom organizacijom definitivno pokazao zasto je kikboks najmasoviji i najpolularniji pojedinačni sport u Srbiji.

„Već krajem oktobra Saru čeka novi test,odbrana državnog prvenstva Srbije u discpili k1,najtežoj kikboks disciplini u kojoj su pored ručno nožne tehnike,dozvoljeni i udarci kolenom.

Kbs 012 se zahvaljue svima na velikoj podrci i pomoci koju dobijamo od prijatelja kluba,zbog vas smo najbolji i radimo to sto volimo,a vi volite to sto mi radimo, kazao je trener Markovic Nikola“.

 

Foto: Kbs 012

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments