Muškarac iz Kisača prijavio je policiji u Novom Sadu da je u svom dvorištu zatekao aligatora ili krokodila, zbog čega je zatražio pomoć.

U zapisniku od 9. decembra, koji se pojavio na internetu, a čija je verodostojnost potvrđena za 021.rs u policiji, navodi se da su čuvari reda iz ispostave na Detelinari izašli na teren po prijavi.  Međutim, po izlasku službenika MUP-a na teren, 42-godišnji muškarac koji je prijavio „aligatora ili krokodila“, malo je promenio svoju priču.

Policajcima je izjavio da je prošlo jare najverovatnije zelene boje, pa mu se učinilo da se radi o aligatoru.

„Ugroženi“ je, kako se navodi u zapisniku, bio pod vidnim dejstvom alkohola.

Priča o muškarcu koji je video aligatora u svom dvorištu, odnosno „najverovatnije jare zelene boje“, brzo se proširila društvenim mrežama, izazivajući šaljive komentare, ali i procene koje piće može da izazove da se nekome priviđa aligator, ili, ako je utešnije, jare zelene boje.
Na Fejsbuku se pojavio i događaj „Lov na aligatore u Kisaču“, jer, kako stoji u opisu, u Kisaču se pojavilo više aligatora, te su meštani u strahu. „Lovcima“ je objašnjeno i da se krokodil nakon nekog vremena „kamuflira u zeleno jare sa rogovima koje vija meštane ovog sela“.
0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments